en
ua

Звіт Про Виконання Проєкту «Повернись додому»

30 грудня 2022
blogHero

Підійшов до завершення проєкт, який БО «Відродження Громад» виконував за підтримки Міжнародного Фонда «Відродження» та CARE Deutcshland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Проєкт був направлений на відновлення покрівлі п’ятиповерхового багатоквартирного будинку, в місті Ірпінь в ЖК «Річ ТАУН», за адресою вул. Західна, 2. Даний будинок зазнав значних ушкоджень в результаті збройної агресії РФ в Київській області в лютому та березні 2022 року. Та на покращення умов життя його мешканців, серед яких є особи з інвалідністю, діти, особи похилого віку та представники інших соціально вразливих категорій. Загалом в будинку проживають 90 сімей, а це приблизно 300 осіб.

Значні пошкодження будинку погіршували умови перебування мешканців у своїх квартирах, а під час дощу або падання снігу, волога проникала з 5-го аж до квартир 2-го поверху, тим самим надавала ще більшої шкоди будівлі. Багато мешканців змушені були просто покинути свої пошкодженні квартири та переїхати жити у тимчасове житло. Відновлення даху дозволило б їм повернутись до своїх домівок. Тому ми й назвали наш проєкт – «Повернись додому».

В результаті виконання проєкту було повністю здійснено ремонт покрівлі на суму будівельних робіт 294 321 грн, яку було пошкоджено в результаті збройної агресії РФ. Також за активного сприяння співзасновника БО «Відродження громад» Тараса В’язовченка, який є депутатом міської ради м. Ірпінь, Бенефіціару проєкту - ОСББ «Річ Таун Західна 2», було виділено будівельні матеріали для ремонту покрівлі (зокрема металочерепицю) коштом міського бюджету міста Ірпінь у розмірі 665 м2 внаслідок чого, з’явилася можливість спрямувати кошти Гранту на додаткову допомогу Бенефіціару і закупити велику кількість будівельних матеріалів для ремонту пошкоджених місць загального користування будинку, а також компенсувати Бенефіціару частину коштів в розмірі 67 434 грн, яку він витратив на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту покрівлі за власний кошт влітку та восени 2022 р.

Інформацію про кожен захід / діяльність, що планувалися та були фактично здійснені впродовж терміну реалізації проєкту, а також отримані результати та продукти, наведені у таблиці нижче:

Плановані заходи / діяльність згідно поданої проєктної пропозиції до МФВ
Фактичний стан виконання проєкту на момент звітування
Які заходи / яку діяльність ви планували реалізувати в межах проєкту (подані в проєктній пропозиції)? Вкажіть плановані кількісні та якісні показники
Очікувані результати
Які заходи / яку діяльність ви реалізували протягом проєкту? Детально опишіть (із представленням кількісних та якісних показників, в т.ч. залучення жінок та чоловіків, регіональне представництво до кожного із заходів / діяльності)
Дата / період проведення заходів / здійснення діяльності
Фактичні результати
Продукти проєкту
1
Ремонт покрівлі даху будинку
Повністю відремонтований дах будинку
blog.back-home.table.rep1rep1.action
15.11. – 22.12.2022 р.
Повністю виконані будівельні роботи та відремонтований дах на суму по Договору
N/A
2
Закупівля будівельних матеріалів для ремонту покрівлі будинку
Повністю відремонтований дах будинку
Були придбані будівельні матеріали для ремонту місць загального користування будинку на суму 327 158 грн.
Листопад – грудень 2022 р.
Повністю виконані будівельні роботи та відремонтований дах на суму по Договору підряду та додатково придбані будівельні матеріали для ремонту пошкоджених місць загального користування будинку
N/A
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor
reports
donor