en
ua
newsHero

Віцепремʼєр-міністр України Ірина Верещук відвідала Харківську регіональну психологічну службу

Сьогодні 21 березня Харківську регіональну психологічну службу з робочим візитом відвідала віцепремʼєр-міністр України Ірина Верещук.
Харківська регіональна психологічна служба створена в рамках Всеукраїнської програми ментального здоровʼя під патронатом Першої леді Олени Зеленської. Це партнерство офісу Першої леді, Мінреінтеграції, Харківської ОВА та волонтерів за фінансової підтримки урядів США, Канади, Великобританії, Швеції, Швейцарії та Фінляндії.
Пані Ірина Верещук подякувала всім, хто долучився до запуску цього важливого проєкту, та закликала всі регіони запускати у себе проєкти з психосоціальної допомоги. Адже психосоціальна допомога - це не тільки здоровʼя та стійкість нації. Іноді вчасна та професійна психологічна допомога рятує життя. Особливо, в такі часи випробувань, як зараз.

Створення Харківської регіональної психологічної служби стало результатом співпраці БО "Відродження громад", ГО "Безбарʼєрність", Харківського обласного Центру соціальних служб та Центру безпекових і суспільних студій Національного університету "Києво-Могилянська академія"

reports
reports
reports
reports
reports
reports